Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

PRICO är ett ungt och modernt företag som ligger centralt i Värnamo på Silkesvägen. Vi på Prico bearbetar frästa och svarvade detaljer i de flesta materialsorter. Vi har ett brett produktutbud där vi tillverkar allt från väldigt tekniskt komplicerade artiklar med höga krav, till lite enklare detaljer i låga till medelhöga volymer. Vi är ett ungt och glatt gäng där samarbete och laganda står högt på listan.

FRÄSOPERATÖRER DAG OCH NATTSKIFT

Vi behöver maskinoperatörer som vill jobba i vår fina Mazak maskinpark !  Har du sedan tidigare erfarenheter av skärande bearbetning är detta en stor fördel men inte ett måste. Om du har intresse och förutsättning, så finns givetvis möjligheten till fortsatt utveckling hos oss. Självklart är också kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning meriterande. För att jobba hos oss ska du kunna arbeta i grupp och samarbeta. Du måste behärska svenska i tal och skrift. Tjänsterna gäller heltid. 

Skicka din ansökan till Anders på anders.persson@prico.se

SVARVOPERATÖR/STÄLLARE DAGTID

Vi behöver en svarvare som inte är rädd för att utvecklas!  Du har tidigare erfarenheter av skärande bearbetning. I denna tjänst finns det stora utvecklingsmöjligheter framförallt när det gäller att ställa maskiner. Självklart är också kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning något du behärskar idag. Maskinerna är av märkena Mazak, Mori Seiki. För att jobba hos oss ska du kunna arbeta i grupp och samarbeta. Du måste behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten gäller heltid. 

Skicka din ansökan till Anders på anders.persson@prico.se

RESURS LAGER/PRODUKTION

·      Lagerarbete
·      
Materialkapning
·      Spånhantering
·      Montering
·      Eftertempo

 

Vi behöver en arbetsam, flexibel individ som Resurs framförallt till Lagerarbete men även en massa annat roligt. Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete är detta mycket positivt. Vill du ha variation i dina arbetsdagar? Sök! För att jobba hos oss ska du kunna arbeta i grupp och samarbeta. Du måste behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten gäller heltid.  

Skicka din ansökan till Anders på anders.persson@prico.se