Lediga tjänster

LEDIGA TJÄNSTER

PRICO är ett ungt och modernt företag som ligger centralt i Värnamo på Silkesvägen. Vi på Prico bearbetar frästa och svarvade detaljer i de flesta materialsorter. Vi har ett brett produktutbud där vi tillverkar allt från väldigt tekniskt komplicerade artiklar med höga krav, till lite enklare detaljer i låga till medelhöga volymer. Vi är ett ungt och glatt gäng där samarbete och laganda står högt på listan.

ERFAREN CNC-OPERATÖR

Vi behöver erfarna maskinoperatörer där fräsning och svarvning står på menyn!  Du har tidigare erfarenheter av skärande bearbetning. Du vill utvecklas mot att ställa artiklar som du sedan själv producerar. Om du har intresse och förutsättning, så finns givetvis möjligheten till fortsatt utveckling hos oss. Självklart är också kunskaper inom mätteknik och ritningsläsning något du behärskar idag. För att jobba hos oss ska du kunna arbeta i grupp och samarbeta. Du måste behärska svenska i tal och skrift. Tjänsten gäller heltid och behov finns på dagtid, kvällsskift samt nattskift. 

Skicka din ansökan till Anders på anders.persson@prico.se

STÄLLARE

Vi söker även ställare till våra fleroperationsmaskiner inom både fräsning och svarvning. Har du erfarenheter från programmering av Mazatrol inom fräsning och/eller Celos inom svarvning är det meriterande. Även kunskaper inom ”form och läge” samt fördjupande ritningskunskaper är meriterande.

För att jobba som ställare hos oss bör du ha bra kunskaper inom mätning/mätteknik och ha tidigare erfarenheter av riggning/omriggning av fleroperationsmaskiner. Du ska självklart även kunna arbeta i grupp och samarbeta. Du måste behärska svenska i tal och skrift.
Tjänsten gäller heltid och behov finns på dagtid samt nattskift. 

Skicka din ansökan till Anders på anders.persson@prico.se